30/11/2021

Porto – Viitorul, în optimile de finală ale Youth League. Meciul începe la ora 16.00. Dobrogenii se plâng că au fost șicanați! / LIVESCORE & VIDEO

Porto – Viitorul, în optimile de finală ale Youth League. Meciul începe la ora 16.00. Dobrogenii se plâng că au fost șicanați!

Vestiarul formației FC Viitorul Youth este pregătit şi îşi aşteaptă jucătorii. La ora 16.00 începe FC Porto – FC Viitorul, în optimile de finală ale Youth League. UEFA a prefațat duelul pe site-ul oficial.

Cu toate că meciul este produs de televiziunea portugheză Sport TV, nicio televiziune din România nu a preluat de la UEFA drepturile de televizare ale confruntării FC Porto – FC Viitorul.

Imagini cu arena Centro de Treinos e Formação Desportiva – Vila Nova de Gaia (Porto), care va găzdui confruntarea din optimile Youth League dintre FC Porto și FC Viitorul. Partida va începe de la ora 16.00.

Luni după-amiază, jucătorii formației FC Viitorul Youth (antrenor Nicolae Roșca) au susținut antrenamentul oficial la Porto.

Surprinzător, chiar dacă vremea este însorită și termometrele înregistrau 17 grade Celsius, gazdele au refuzat să ofere constănțenilor terenul oficial de joc pentru antrenament, astfel că tehnicianul Nicolae Roșca a condus antrenamentul pe un teren sintetic.

Mai mult, în imediata vecinătate a terenului sintetic erau alte trei stadioane de antrenament cu iarbă naturală, însă oficialii lui FC Porto le-au interzis constănțenilor să folosească vreunul dintre acestea. În imaginile următoare puteți vedea cele trei terenul gazonate din vecinătatea terenului sintetic oferit spre antrenament Viitorului.

Partida FC Porto – FC Viitorul, din optimile de finală ale Youth League, este programată marți (21 februarie), de la ora 16.00.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published.