25/01/2022

Cristina Șișcanu și băiețelul lui Mădălin Ionescu, într-o imagine emoționantă

Cristina Șișcanu și băiețelul lui Mădălin Ionescu, Filip, au o relație specială. Soția prezentatorului tv petrece timpul cu acesta, ori de câte ori are ocazia, iar astăzi, au făcut un lucru special pentru fetița vedetei tv, care se va naște curând.

Cristina Șișcanu și băiețelul lui Mădălin Ionescu au pregătit albumul bebelușei Petra, iar implicarea lui Filip în acest proiect, a fost totală.

Cristina Șișcanu și băiețelul lui Mădălin Ionescu, selfie pentru prietenii virtuali

“Ne-am apucat de completat Albumul bebelușului Petra. Filip îmi este de mare ajutor! Bine ca m-a bătut la cap în fiecare zi că eu mereu am amânat momentul întrucât aveam altceva de făcut.Petra Alexandra Ionescu și fratele Filip Ionescu”, a scris Cristina Șișcanu pe contul de socializare. Şişcanu îşi dă silinţa să fie o mamă bună pentru copiii lui Mădălin. ”Eu cresc doi copii care biologic nu sunt ai mei, dar pe care îi iubesc enorm”, susţine Cristina Şişcanu.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.