27/10/2021

Speak a vorbit despre cele mai dureroase amintiri. “Păcăleam foamea cu biscuiți și apă minerală”

Speak a vorbit despre cele mai dureroase amintiri. Artistul a dezvăluit lucruri mai puțin știute din viața sa. Dacă acum este celebru și iubit, în urmă cu ceva ani, abia dacă avea ce să mănânce.

Speak a vorbit despre cele mai dureroase amintiri și despre cât de mult s-a schimbat viața lui de când a început să aibă succes pe plan muzical.

„Pe mine ma cheamă Ștefan Sprianu și de prin clasa  a-5-a colegii îmi spuneau „Spic”, de la „spic de grâu”. Și a rămas Spic (n.r. Speak). Eu niciodată nu mă gândeam cum as putea sa cer bani pe o melodie. Credeam ca voi face bani din baschet. Eu pe atunci făceam și baschet. Aveam pe atunci niște colegi care aveau parinti doctori, avocati, iar parintii plecau prin afara si le aduceau adidasi originali. Prima pereche de adidași originali mi-a luat-o tata de la second hand. Acum am ajuns să îmi iau adidașii pe care mi-i doream pe atunci”, a declarat Speak la Kanal D.

Speak a vorbit despre cele mai dureroase amintiri. Artistul, pe vremea când juca baschet

Speak a vorbit despre cele mai dureroase amintiri din viața lui

Speak a vorbit și despre perioada în care l-a cunoscut pe Alex Velea. „Am stat cu Alex timp de 3 ani. Ne mutasem în același apartament. Mâncam foarte mulți crenvursti, batoane proteice. Pe mine m-a ajutat fratele meu mult, in primii ani cand m-am mutat aici. La început câștigam 100 de lei pe spectacol. Să îl intrebati și pe Velea ca mancam pufuleti de foame. Trebuie să treci și prin asta. Acum nu îmi mai este frica de sărăcie. Știu că pacaleam foamea cu biscuiti și apa minerala, iar când ma lua iar foamea, mă duceam la somn.

Nici acum nu am foarte multi bani, dar nici nu sunt prea cheltuitor. Am un apartament luat în rate, am o masina decenta. Nu am nevoie de mai mult”, a mai povestit acesta la TV. În prezent, Speak este unul dintre cei mai apreciați artiști.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.