25/06/2024

Prima fotografie cu fetița Mădălinei Ghenea. A făcut-o publică chiar de ziua de naștere a iubitului

Prima fotografie cu fetița Mădălinei Ghenea. Vedeta a dat publicității o poză cu micuța chiar de aniversarea lui Matei Stratan.

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai de succes românce din afata granițelor țării. Actriță și model, ea a reușit să se impună în străinătate. este cunoscută și grație relațiilor amoroase pe care le-a avut cu bărbați bogați și celebri de la Hollywood.

În prezent, Mădălina Ghenea formează o familie alături de Matei Stratan, cu care a rămas însărcinată încă din prima lună după ce și-au început povestea de iubire. La începutul lunii aprilie a acestui an a venit pe lume fiica cuplului, primul lor copil.

Prima fotografie cu fetița Mădălinei Ghenea. „Micuța noastră cu un trandafir”

Miercuri, 3 aprilie, Matei Stratan își aniversează ziua de naștere. Mădălina Ghenea i-a făcut urări publice celui care îi este partener de viață.

Vedeta a publicat în premieră și o fotografie cu fetița lor. Chiar dacă micuța nu se vede în totalitate, este pentru prima oară când Mădălina Ghenea face publică o imagine cu fiica sa.

„La Mulți ani celui mai tare tată din lume. Slavă cerului că înfățișarea se moștenește. Micuța noastră cu un trandafir”, a comentat Mădălina Ghenea.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *