25/06/2024

Prima fotografie cu gemenii lui Beyonce și Jay-Z | FOTO ÎN ARTICOL

Beyonce a făcut publică prima imagine cu gemenii Sir și Rumi, care s-au născut în urmă cu o lună. Cântăreața a publicat o fotografie pe contul de Instagram, aceeași rețea de socializare unde a anunțat că urmează să devină din nou mamă.

Beyonce a publicat o fotografie în care îi ține în brațe pe gemenii Sir și Rumi. Cântăreața este în aer liber, acoperită cu o ținută vaporoasă și are un voal pe păr. În brațe ea îi ține pe gemenii Sir și Rumi, iar explicația care însoțește fotografia este „Sir Carter și Rumi – o lună astăzi”.

Aceasta prima apariție a gemenilor, dar și prima apariție a cântăreței după ce a născut, la mijlocul lunii iunie. Ea a fost internată pentru o scurtă perioadă, după ce a devenit mamă pentru a doua oară.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ „Îngerul păzitor” al sinucigașilor de la metrou. A salvat, până acum, șase cauzuri de suicid – majoritatea din dragoste…


Site-ul TMZ a scris că Beyonce și Jaz-Z au ales numele Rumi și Sir pentru gemeni după un poet musulman. Mai mult, Beyonce și Jay-Z a depus o cerere pentru ca numele Rumi Carter şi Sir Carter să devină mărci înregistrate.

Dacă Beyonce și Jay-Z sunt cât mai discreți privind gemenii, acum au ieșit la iveală noi detalii din relația lor. Rapperul a vorbit despre infidelitate în cel mai recent album al său. Astfel, Jay-Z a răspuns acuzațiilor lansate de Beyonce pe albumul „Lemonade”, recunoscând că a înșelat-o pe aceasta.


Citește și: Cum ne influențează intrarea lui Marte în zodia Leului. HOROSCOP COMPLET Urania pentru 15-21 iulie 2017


Post-ul Prima fotografie cu gemenii lui Beyonce și Jay-Z | FOTO ÎN ARTICOL apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *