25/01/2022

Prima fotografie cu gemenii lui Beyonce și Jay-Z | FOTO ÎN ARTICOL

Beyonce a făcut publică prima imagine cu gemenii Sir și Rumi, care s-au născut în urmă cu o lună. Cântăreața a publicat o fotografie pe contul de Instagram, aceeași rețea de socializare unde a anunțat că urmează să devină din nou mamă.

Beyonce a publicat o fotografie în care îi ține în brațe pe gemenii Sir și Rumi. Cântăreața este în aer liber, acoperită cu o ținută vaporoasă și are un voal pe păr. În brațe ea îi ține pe gemenii Sir și Rumi, iar explicația care însoțește fotografia este „Sir Carter și Rumi – o lună astăzi”.

Aceasta prima apariție a gemenilor, dar și prima apariție a cântăreței după ce a născut, la mijlocul lunii iunie. Ea a fost internată pentru o scurtă perioadă, după ce a devenit mamă pentru a doua oară.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ „Îngerul păzitor” al sinucigașilor de la metrou. A salvat, până acum, șase cauzuri de suicid – majoritatea din dragoste…


Site-ul TMZ a scris că Beyonce și Jaz-Z au ales numele Rumi și Sir pentru gemeni după un poet musulman. Mai mult, Beyonce și Jay-Z a depus o cerere pentru ca numele Rumi Carter şi Sir Carter să devină mărci înregistrate.

Dacă Beyonce și Jay-Z sunt cât mai discreți privind gemenii, acum au ieșit la iveală noi detalii din relația lor. Rapperul a vorbit despre infidelitate în cel mai recent album al său. Astfel, Jay-Z a răspuns acuzațiilor lansate de Beyonce pe albumul „Lemonade”, recunoscând că a înșelat-o pe aceasta.


Citește și: Cum ne influențează intrarea lui Marte în zodia Leului. HOROSCOP COMPLET Urania pentru 15-21 iulie 2017


Post-ul Prima fotografie cu gemenii lui Beyonce și Jay-Z | FOTO ÎN ARTICOL apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

La 81 de ani, Marina Voica își dezăpezește singură curtea de la Breaza

La 81 de ani, Marina Voica va fi premiată, luni, cu ocazia celor opt decenii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.