06/12/2022

Românul Andrei Dukov se bate astăzi pentru medalia de aur la Campionatele Europene de lupte. Alina Vuc a câștigat bronzul

Sportivul român Andrei Dukov se va bate pentru medalia de aur la categoria 57 kg, stilul liber, marți, la Campionatele Europene de lupte de la Novi Sad (Serbia), în timp ce Alina Vuc va evolua în finala pentru bronz la cat. 48 kg.

ACTUALIZARE (ora 20.42): Alina Vuc a cucerit medalia de bronz la categoria 48 kg, marți seara, la Campionatele Europene de lupte de la Novi Sad (Serbia), după ce a învins-o în meciul decisiv pe poloneza Anna Lukasiak.

Dukov îl va întâlni în finala categoriei 57 kg pe azerul Ghiorghi Edișerașvili, de la ora 20,00 (ora României). Dukov, medaliat cu bronz la Europenele de anul trecut, a trecut în optimi de sârbul Aleksandar Mancic, în sferturi a dispus de spaniolul de origine georgiană Levan Metreveli Vartanov, iar în semifinale l-a învins pe turcul Suleyman Atli.

Alina Vuc este vicecampioană europeană în exercițiu

Alina Vuc (în roșu), în luptă cu azera Maria Stadnik.

La cat. 48 kg, Alina Vuc, vicecampioana europeană, a trecut în preliminarii de letona Karalina Tjapko, în sferturi s-a impus în fața olandezei Jessica Cornelia Francisca Blaszka, dar a pierdut semifinala cu azera Maria Stadnik, cea care o învinsese anul trecut în finală. Vuc se va lupta pentru bronz cu poloneza Anna Lukasiak.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *