14/06/2024

S-a aflat un amănunt incredibil despre Ileana Ciuculete. I-a cerut soțului ei să o ducă acasă îniante să moară. “A înțeles că are nevoie de…”

S-a aflat un amănunt incredibil despre Ileana Ciuculete. Aflată pe patul de spital, artista i-ar fi cerit soțului ei, Cornel Galeș, să o ducă acasă, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Dezvăluirea a fost făcută de prietenul acesteia, Viorel Pop.

S-a aflat un amănunt incredibil despre Ileana Ciuculete, la mai bine de o lună de la moartea artistei. Viorel Pop a povestit în direct la Antena 1, despre relaţia lui cu Ileana Ciuculete.

S-a aflat un amănunt incredibil despre Ileana Ciuculete, la aproape o lună de la moartea ei

„Să fiu sincer am vorbit telefonic cu Cornel, cu 2 săptămâni înainte. Mi-a spus că se simte foarte rău. Era pe patul de spital. Eu am ştiut mai demult că ăsta e sfârşitul. Eu mi-am anunţat soţia că Ileana va muri, înainte cu o lună de tragicul eveniment. Cornel în Ileana a văzut a doua mamă. Ileana l-a iubit exact ca pe copilul ei. Ileana nu a ştiut că moare, dar avea presimţirea asta. Ea nu a avut suferinţă. A fost foarte rapid. Nu este menirea mea să spun asta. Oricum situaţia nu se schimbă”, a spus Viorel Pop la Antena 1. „Ea a învăţat să se iubească pe ea. Ultimele cuvinte pe care mi le-a spus: frăţiorul ce fac? Mă doare. Eu vreau să mă ducă Cornel acasă. A înţeles că are nevoie de un preot să îi facă nişte rugăciuni. Ea voia acasă. Eu zic că a fost împlinită din toate punctele de vedere”, a mai spus el.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *