29/05/2024

Alex Florea, reprezentantul României la Eurovision, s-a accidentat pe scena de la Kiev. Artistul a căzut și s-a tăiat la mână

Alex Florea, reprezentantul României la Eurovision, s-a accidentat pe scena de la Kiev, în timpul repetițiilor. Din fericire, nu a fost nimic grav, iar artistul și-a continuat show-ul după ce a primit îngrijiri medicale.

Alex Florea, reprezentantul României la Eurovision, s-a accidentat în timpul repetițiilor. Anunțul a fost făcut pe contul de socializare al Eurovision România. Mai multe imagini au fost publicate.

Alex Florea, reprezentantul României la Eurovision, s-a accidentat la mână

„Scena victoriei! :)În timpul repetiției, Alex a făcut o mișcare dificilă, pentru o expresie mai puternică a show-ului, dar la a treia încercare a alunecat. S-a taiat puțin la mână dar este ok, e optimist și mergem înainte. Hai Alex Florea Official!”, a fost mesajul de pe contul de Facebook. Ieri după-amiază, delegația României în frunte cu Ilinca și Alex Florea, câștigătorii preselecției naționale, au plecat câtre Kiev, locul unde va avea loc finala Eurovision Song Contest 2017.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *