30/06/2022

Drama prin care trece Oana Roman, proaspata mamica

Recuperarea mai greoaie după cezariană, dar şi vârsta (Oana va împlini în aprilie 38 de ani) au făcut ca aceasta să fie în imposibilitatea de a alăpta.

Situaţia a supărat-o foarte tare pe Oana care a mărturisit, în emisiunea “La Măruţă”, că şi-a dorit foarte mult să îşi poată hrăni fiica la sân.

“Am încercat toate metodele posibile şi imposibile şi nu am reuşit. Este cel mai mare regret al meu”, a spus Oana Roman.

De altfel, vedeta le-a vorbit şi prietenilor virtuali despre recuperarea dificilă şi s-a arătat încrezătoare că, în cele din urmă, lucrurile se vor rezova, chiar dacă lactaţia este puţin probabil să apară acum, la aproape două săptămâni de la naştere.

“Dragii mei revin cu veşti după o perioadă în care ne-am acomodat acasă încet încet! Ieri am fost şi am scos şi certificatul de naştere al micuţei! Noi suntem bine, Maria Isabela e cuminte, creşte, a primit şi prima vizită a pediatrului şi totul este în regulă! Recuperarea mea după operaţie a fost un pic mai grea dar sunt pe drumul cel bun! (…)”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.