18/04/2024

Protest la DNA față de Laura Codruța Kovesi. Printre manifestanți e și un deputat PSD

Aproape 20 de persoane au organizat un protest la DNA, miercuri dimineață. La manifestația spontană, organizată în fața sediului Direcției Naționale Anticorupție, participă și deputatul PSD Liviu Pleşoianu.


Rezultate Bacalaureat 2017. Ce note s-au luat în fiecare județ


protest la DNA

Deputatul Liviu Pleşoianu participă la protestul din fața sediului DNA

Parlamentarul spune că este nemulțumit pentru că Laura Codruța Kovesi a refuzat să participe la audieri în Comisia de anchetă a alegerilor din 2009, informează Mediafax.ro.

 

„Vreau să o întreb pe doamna Kovesi dacă a fost la Oprea acasă în noaptea alegerilor. Divinitatea sa, doamna Kovesi, stă aici baricadată în templul anticorupţie şi refuză să se prezinte în faţa comisiei de anchetă, legal constituită, deşi, mai nou, are şi o decizie CCR care o obligă. Domnia sa consideră că nu trebuie să se prezinte în faţa comisiei şi să rămână ascunsă aici. Aşa că am venit eu, membru al comisiei de anchetă în Parlamentul României să îi adresez această întrebare. Doamna Kovesi înţeleg că vrea, chiar si pe procurorii din DNA să îi testeze cu poligraful. Să se supună şi dumneaei testului cu aparatul poligraf. Are obligația să este să răspundă altfel, nu mai are ce căuta aici. Trebuie revocată din funcție de urgență”, a declarat Liviu Pleşoianu, care este prezent la protestul de la DNA. (foto)


Citește și Ei sunt cei mai bogați copii din showbiz-ul românesc! Câți bani au în conturi


Laura Codruța Kovesi a fost invitată de două ori să participe la audieri în cadrul Comisiei de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009. Procurorul-șef al DNA a refuzat, însă, să se prezinte în Parlament. În paralel cu constituirea comisiei, Parchetul General a deschis un dosar penal, care a fost clasat după câteva luni de cercetări.

sursă foto: antena3.ro


Citește și Atleții români, reprofilați pe videochat! Sportivă medaliată cu aur, ”săltată” de mascați


 

Post-ul Protest la DNA față de Laura Codruța Kovesi. Printre manifestanți e și un deputat PSD apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *