25/06/2024

Barack Obama a vizitat casa în care a copilărit, în timpul vizitei în Indonezia

Barack Obama a vizitat casa în care a copilărit la Jakarta. Fostul președinte american a proficat de vacanța pe care o petrece în Indonezia, pentru a vizita fosta locuință. Totodată, el s-a întâlnit cu președintele  indonezian, Joko Widodo, relatează AFP.

”Apa kabar” (Ce mai faceți ?, în limba indoneziană), l-a întrebat Obama pe Widodo, în fața presei, în cadrul unei întâlniri la palatul prezidențial, de la periferia Jakartei.

În copilărie, Obama a trăit timp de patru ani la Jakarta, până în 1970, după ce mama sa s-a căsătorit cu un indonezian. De altfel, Barack Obama este foarte apreciat în Indonezia, unde o statuie din bronz, înaltă de doi metri, cu efigia sa, a fost ridicată în curtea fostei sale școli.


Citește și: Fiul lui Victor Ponta s-a accidentat grav la un meci de rugby. A suferit un traumatism cranian


Sâmbătă, în cadrul unei convenții a diasporei indoneziene, Barack Obama va rosti un discurs consacrat pluralismului și toleranței.

Înainte să ajungă la Jakarta, fostul președinte american și familia sa au vizitat Bali. Acolo, Barack și Michelle, alături de Sasha și Malia, au încercat chiar sporturi extreme. Cei patru au făcut rafting, experiență care pare să le fi fost pe plac.

După ce al doilea mandat de președinte a ajuns la final, familia Obama a petrecut mai mult timp prin vacanțe. La scurt timp de la plecarea de la Casa Albă, Barack și Michelle Obama au plecat în California, iar apoi insula privată a miliardarului Richard Branson. Acolo, fostul președinte american a încercat chiar și noi sporturi nautice. Mai recent, fostul președinte a petrecut o vacanță și în Italia, unde a fost surprins în timp ce se plimba cu bicicleta prin Toscana.


Citește și: „Ibrahim”, românul acuzat că pregătea un atac terorist în România, rupe tăcerea


Post-ul Barack Obama a vizitat casa în care a copilărit, în timpul vizitei în Indonezia apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *