13/08/2022

Simona Gherghe s-a logodit? Detaliul care o dă de gol

Simona Gherghe s-a logodit? Vedeta și-a pus fanii pe jar. Aceștia au observat imediat un detaliu care dă loc bănuielilor.

Simona Gherghe nu va mai apărea începând de luni, 3 aprilie, la cârma emisiunii „Acces Directț, de la Antena 1, pe care a prezentat-o ani de-a rândul.

De altfel, la ultima emisiune pe care a moderat-o, vedeta nu s-a putut abține și a izbucnit în plâns în direct la TV.

Locul de prezentatoarea la emisiunea mai sus-menționată va fi luat de colega de trust a Simonei Gherghe, Mirela Boureanu-Vaida, care a și făcut primele declarații din platoul show-ului.

Aflată în concediu prenatal, Simona Gherghe, care se pregătește să aducă pe lume o etiță, și-a pus fanii pe jar. Aceștia au observat un detaliu care lasă locul interpretărilor cum că aceasta s-a logodit cu partenerul ei de viață, Răzvan Săndulescu.

Simona Gherghe s-a logodit? „S-a căsătorit”

Pe pagina sa de pe o rețea de socializare, Simona Gherghe a postat o imagine în care apare în timp ce ține în mâna stângă un carton cu nule ei.

Internauții au fost pe fază și au observat imediat că acesta are, pe mâna respectiv, un inel care seamănă foarte bine cu unul de logodnă.

„Doamnă ești oricum, draga noastră! Sau vrei să ne spui altceva?”, „S-a căsătorit!!! Felicitări, casă de piatră și naștere ușoară”, i-au spus prietenii virtuali.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.