18/04/2024

Elena Gheorghe, prima ieșire în public după ce a anunțat că este gravidă. “La party cu bebeleto”

Elena Gheorghe, prima ieșire în public după ce a anunțat că este gravidă. Artista și-a sărbătorit tatăl la un restaurant din Capitală. Artista a postat pe contul de socializare o imagine în care își ține mândră mâna pe burtica deja vizibilă.

Elena Gheorghe, prima ieșire în public după ce a anunțat că este gravidă cu un băiețel. Artista radiază de fericire și așteaptă cu nerăbdare să devină mamă pentru a doua oară.

Elena Gheorghe, prima ieșire în public după ce a anunțat că este gravidă în 6 luni

Vedeta a făcut publică și o imagine cu tatăl ei, căruia i-a urat la mulți ani, de ziua numelui. „La mulți ani, tati!
La mulți ani tuturor celor ce astăzi își sărbătoresc ziua de nume! La party cu bebeleto”, a fost mesajul Elenei Gheorghe.

Elena Gheorghe este însărcinată pentru a doua oară, iar peste aproape trei luni va deveni din nou mamă, așa cum și-a dorit. Interpreta a postat pe Facebook o imagine emoționantă, în care fiul ei îi pupă burtica de gravidă. „Împart cu voi, parte din inima mea, bucuria acestui moment. E cea mai frumoasa veste, mi-e greu să vă spun în cuvinte, de aceea vă dedic, in premiera aceasta fotografie: Nicholas, eu și…burtica„, a scris Elena Gheorghe pe contul de socializare.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *