01/12/2022

Soția lui Cornel Patrichi, mărturii cutremurătoare. “L-am auzit strigându-mă”

Soția lui Cornel Patrichi, mărturii cutremurătoare, la un an de la moartea cunoscutului coregraf. Femeia nu poate trece peste dispariția acestuia și îi simte încă prezența în casă.

Soția lui Cornel Patrichi a suferit enorm după moartea soțului ei. Aceasta a povestit în direct la tv, cum l-a auzit pe acesta strigând-o. Cei doi aveau o căsnicie și o viață liniștită.

Cornel, Cornelia și fiul lui, Alexandru Patrichi

 Soția lui Cornel Patrichi și-a deschis sufletul în fața oamenilor

”Simt că întotdeauna e lângă mine. Pentru mine a fost cel mai greu an. Într-o noapte l-am auzit strigându-mă. Nu știam ce să fac. M-am trezit și m-am dus în cameră la el. Eu aș fi vrut ca lumea să se oprească, să nu mai rădă, să nu se mai bucure. Încă nu mi-a ieșit durerea prin lacrimi.”, a declarat soția lui Cornel Patrichi, pentru ”Agenția VIP”. Coregraful Cornel Patrichi a murit la începutul lunii aprilie, anul trecut.

Post-ul Soția lui Cornel Patrichi, mărturii cutremurătoare. “L-am auzit strigându-mă” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *