25/06/2024

Soția lui Nicolaei Tand, la spital. Ce spune partenera de viață a celebrului chef

Soția lui Nicolaei Tand, la spital. Monica Tand este internată și a fost vizitată de prieteni.

Nicolai Tand, care a gătit și pentru președinți de stat, este unul dintre cei mai cunoscuți chefi bucătari din țara noastră. este cunoscut publicului larg din postura de jurat de emisiuni culinare, dar și de prezentator la show-uri de profil.

Nicolai Tand, care arăta total diferit în tinerețe față de cum arată acum, este căsătorit cu Monica. partenera de viață a acestuia se află în aceste zile la spital.

Soția lui Nicolaei Tand, la spital. Vizitată de prieteni

„O întâlnire mai puțin obișnuită, dar tot cu zâmbetul pe buze”, a scris Monica Tand pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Se pare că situația soției lui Nicolai Tand nu este gravă, dat fiind că aceasta s-a fotografiat cu zâmbetul pe buze pe patul de spital.

Ea a fost vizitată de soț și de câțiva prieteni, printre care și Laura Cosoi.

„Eh, asta nu e bine, dar totuși e bine că ești înconjurată de prieteni și soț. Să te faci bine”, „Multă sănătate, Doamne Ajută”, „Însănătoșire grabnică”, i-au transmis prietenii virtuali partenerei de viață a lui Nicolai Tand.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *