14/06/2024

Substanta minune antirugina KELFOS

Inginerii italieni au reusit sa creeze o substanta care stopeaza si inhiba rugina transformand-o intr-un complex de fier inert. Substanta se numeste KELFOS.

 

KELFOS, este o emulsie convertitoare de rugina folosita pentru protejarea suprafetelor metalice care se oxideaza. Are un timp de actionare foarte rapid. dupa circa 18-48 ore de la aplicare, suporta acoperire cu orice fel de vopsea acrilica, emailuri, epoxidice, solventi etc. Suprafetele tratate cu KELFOS, suporta temperaturi de pana la 90º C, fara a suferi deteriorarea peliculei. Dupa uscarea finala, culoarea este neagru stralucitor (se recomanda aplicarea a 3 straturi).

Produsul se poate cumpara de pe site-ul oficial www.kelfos.ro

Astazi nu mai este nevoie sa frecati suprafetele ruginite cu smirghel sau cu peria de sarma pentru a indeparta orice urma de rugina inainte de a aplica vopseaua obisnuita: acum se aplica pur si simplu KELFOS asa cum este livrat – cu pensula sau prin pulverizare direct pe fierul ruginit.

Pentru suprafetele de fier ruginite excesiv, murdare sau patate de ulei, este indicat sa eliminati efectiv solzii cei mai grosi si exfoliati de rugina prin mijloace mecanice, cu o perie de sarma sau sa degresati suprafetele cu solventi.
Aplicati KELFOS cu o pensula, rulou sau pistol de pulverizat. In cateva minute, pelicula semitransparenta galben-maronie de KELFOS devine lucioasa si se transforma intr-un complex chimic negru dur.

Produsul se poate cumpara de pe site-ul oficial www.kelfos.ro

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

(P) Cele mai populare orașe din cizma italiană

În Italia atmosfera de la vita è bella se simte de cum ai pășit pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *