30/06/2022

Mihaela Radulescu a fost taxata dur de fani dupa ce si-a pus doua poze cu micul dejun

După ce a postat cele doua fotografii, Mihaela Rădulescu a primit foarte multe reacţii, pozitive dar şi unele negative.

“Activia ta a expirat sapt trecuta vineri pe 14.03. Te admir pt forma excelentă şi parteneriatul cu Danone, however, activia cu fructe e plin de coloranţi şi zero nutrienţi!!! Toti nutriţioniştii recomandă iaurtul simplu iar tu ştii asta fff bine şi nu cred că îl foloseşti pe cel din poză! O zi minunată!”. Astfel suna unul dintre mesaje.

Alt mesaj este „pe aceeaşi idee”: “Poftă bună! Fără iaurturi 0%, nu sunt sănătoase (…), nu cred că un nutriţionist recomandă acest mic dejun şi cred ca ai slăbit cam mult…”.

De maidan

Mihaela Rădulescu a reacţionat…“Sunteţi mai informaţi decât oamenii de ştiinţă, dragilor. Bănuiesc că iaurtul e pasiunea voastra, nu zvonistica de maidan. Sunt convinsă că vă petreceţi timpul liber, tot, în laboratoare şi că vieţile voastre sunt perfecte, cap-coadă şi mai ales, coada-cap.:))). (…) Am slăbit prea mult? Judecaţi tot după studiile din laboratorul personal?! Că mi se pare că sunteţi fană şunci şi colăcei. Iar eu nu-i am, îmi cer scuze. Doamne, de-aia nu reuşiţi să aveţi vieţi frumoase, priviri senine şi suflete bogate, pentru că răutăţile, comentariile maliţioase şi aşa-zisa “ştiinţă” din capul vostru sunt imposibil de eliminat. Mai încercati, doamnelor, e tare păcat să vă pierdeţi tineretea, energia, timpul cu răutăţi (…)”.

Cea care a sesizat că iaurtul era expirat i-a răspuns: “Se numeşte feedback de la consumatori, cei care admiră un personaj şi adoptă uneori din obiceiurile de consum ale actorului din publicitate care îşi asumă că nu are un PR de nivel internaţional şi mai face şi alegeri mai puţin pozitive. Ideea este să nu recomandăm produse de dragul bugetului de marketing (…). Timpurile se schimbă şi publicul creşte, călătoreşte, se educă deci nu tot ce funcţionează la tv în România se vinde la nesfârşit (…)”…

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Un comentariu

  1. Eu evit intotdeauna produsele recomandate de “vedete”. Danone nu consum deloc, dinainte sa apara demimondena asta sa il recomande… Acum am un motiv in plus sa nu ma ating de danone 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.