23/05/2024

Delia Antal, premieră la Hollywood cu filmul său ”We CANNES”. Actrița va naște peste aproape 2 săptămâni

Delia Antal, premieră la Hollywood cu filmul său ”We CANNES”. Actrița, care va deveni mamă peste aproape două săptămâni, și-a etalat mândră burtica de gravidă.

Delia Antal, premieră la Hollywood, în luna a noua de sarcină. Actrița Bai Ling a mângâiat-o pe burtică. Delia Antal a lansat cu mare succes în Los Angeles noul ei film documentar intitulat WE CANNES. La premieră au participat actori, regizori, personalități din industria filmului cum ar fi faimoasa actriță asiatică Bai Ling, dar și regizorii Paul Shapiro și Mick Davis.

Delia Antal, premieră la Hollywood cu filmul său ”We CANNES”. Actrița va naște peste aproape 2 săptămâni

Delia Antal, premieră la Hollywood, cu puțin timp înainte de a naște

„Este un film documentar pe care cu greu m-am decis să îl lansez, dar curajul a venit când l-am arătat experților în domeniu și m-au sfătuit la montaj. Este un film educațional și de inspirație despre Procesul de a produce și distribui primul tău film de lung metraj, fără buget, este de fapt vorba despre experiența mea de a produce filmul D’ORA. Documentarul WE CANNES este filmat la Festivalul de film de la Cannes unde am intervievat, cerut sfaturi unor experți. Am avut onoarea să intervievez și mari actori cum ar fi Armand Assante, Maia Morgenstern, chiar și Robert Redford mi-a împărtășit câteva cuvinte. Am filmat și în stilul Guerilla, și am capturat multe celebrități cum ar fi Brad Pitt, Alec Baldwin, Audrey Tatou, Marion Cotillard, etc”, ne-a spus Delia Antal. Românca noastră s-a distrat cu elitele de peste Ocean. Însărcinată în nouă luni, Delia i-a stârnit interesul și curiozitatea actriței Bai Ling, care nu a scăpat-o din ochi și a mângăiat-o pe burtică.

Post-ul Delia Antal, premieră la Hollywood cu filmul său ”We CANNES”. Actrița va naște peste aproape 2 săptămâni apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *