23/09/2021

Zeci de răniți în New Orleans, după ce un camion a intrat în mulțime

 Un camion a intrat în mulțime la New Orleans, în timp ce oamenii asistau la parada de Merdi-Gras. Cel puțin 28 de persoane au fost rănite, dintre care cinci sunt în stare gravă, relatează Sky News.

Incidentul a avut loc în timpul paradei The Endymion, una dintre cele mai populare parade din New Orleans cu prilejul Mardi-Gras (înainte de intrarea în postul Paștelui Catolic).

 

Cel puțin o persoană a fost arestată în urma incidentului. Potrivit sursei citate, șoferul care se afla la volanul camionului părea să fie sub influența băuturilor alcoolice. Autoritățile au eliminat ipoteza unui atac terorist.  Totodată, șoferul părea să nu fie conștient de ceea ce a făcut, imediat după accident.

Printre răniți se numără și un copil de trei ani, dar și un ofițer de poliție. În total, 21 de persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc într-una dintre cele mai aglomerate seri de Mardi-Gras, când mii de oameni iau parte la festivitățile din oraș.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.