02/07/2022

Traian Basescu a adus critici dure celor doi lideri de partide, Crin antonescu si Victor Ponta “Sunt atat de marunti incat au simtit nevoia sa faca un joc”

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că a fost de acord să semneze imediat decretul de numire ai miniştilor interimari, aceasta fiind un semn de stabilitate politică.

Chiar dacă, cel puţin din punct de vedere insitituţional, lucrurile par să se aşeze, preşedintele subliniază că situaţia nu este nicidecum liniştitoare.

“În acest moment, Guvernul României are 9 ministere din 17 ocupate de interimari, ceea ce înseamnă un guvern instabil”, spune Traian Băsescu. Acesta îşi exprimă speranţa că, pe 4 martie, guvernul Ponta III va trece de votul Parlamentului.

În ceea ce priveşte criza din USL, şeful statului apreciază că aceasta a fost mai mult un joc al celor doi lideri ai Alianţei Social Liberale.

“Dacă este ceva ce mă deranjează este că sunt atât de mărunţi cei doi lideri Crin Antonescu şi Victor Ponta încât au simţit nevoia să facă un joc despre cine comunică cu preşedintele şi au spus că de acea s-a ajuns la ruperea USL. Eu comunic instituţional cu toţi, inclusiv cu Zgonea. M-au amuzat cum au dat vina pe mine”, a explicat Traian Băsescu.

“În perioada asta de când se chinuie şi unii şi alţii să arate cine e vinovat că se rupe USL, am avut timp reflecţie”, a adăugat acesta.

Traian Băsescu spune că s-a întrebat retoric ce s-ar fi întâmplat dacă în perioadele de vârf de criză în România, la şefia Guvernului s-ar fi aflat “altcineva decât Emil Boc, o persoană responsabilă”.

“A fost o sansă pentru România că oameni de proastă calitate ca Victor Ponta şi Crin Antonescu nu au fost atunci la guvernare. Atunci s-ar fi îngropat România. Oameni lipsiţi de reponsabilitate care, prin disputa lor au pus-o în dificultate intr-o perioadă de criză în regiune. Ce s-ar fi intâmplat dacă aceşti oamnei erau în timpul crizei economice, dacă acum în timpuri mult mai bune ei nu au fost capabili”, a spus şeful statului.

Ca o concluzie, acesta a afirmat: “Îi compătimesc pentru faptul că deţin funcţii şi nu au reuşit să se ridice la înălţimea funcţiilor lor”.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

2 comentarii

  1. 13 Martie 2014 – Presedintele Romaniei Traian Basescu a declarat, ca OUG in legatura cu acele certificate verzi este in continuare in vigoare, exact asa cum a fost adoptata de Guvernul Romaniei, spunand ca premierul Victor Viorel Ponta minte cand face declaratii contrare pe aceasta tema. Nimic nou avand in vedere disputa dintre cele 2 persoane importante politice. Totusi parca as vrea sa vedem mai multa decenta la acest nivel, exact tocmai de aceea ii zice politica.

    Despre Ucraina Presedintele nostru spune ca Romania sustine fara doar si poate independenta si suveranitatea tarii vecine. Presedintele ne mai spune ca orice prezenta a trupelor Federatiei Ruse e o agresiune la adresa tarii vecine Ucraina.

    Riscurile pentru tara noastra in aceasta situatie tensionata din Ucraina – Traian Basescu spune ca pentru tara noastra nu se regaseste riscul de a avea un conflict cu Rusia, cel putin in acest moment. Romania nu e o tara pregatita de conflict. Suntem stat suveran, independent, suntem stat membru NATO. M-am linistit, acum ma voi duce sa ma culc.

  2. Vlad Campineanu

    Traian Basescu este singurul apt sa conduca Romania! Cei care stiu numai ce vad la televiziunile care il denigreaza o sa spuna ca NU, dar oricare altul era presedinte Romania era stearsa… Analizati si din alte surse voi cei care sunteti inselati prin intermediul televizorului.
    Traian Basescu a fost toata viata lui conducator prin urmare mai bine ma conduce unul care stie ce inseamna sa fi conducator decat unu care vine pentru prima oara intr-o astfel de functie… Ganditi si voi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.