18/04/2024

Delia s-a filmat pe WC. Înregistrare nemaivăzută cu artista | VIDEO

Delia s-a filmat pe WC. Artista s-a afișat în fața fanilor așa cum aceștia nu au mai văzut-o până acum.

Delia este recunoscută pentru faptul că este una dintre cele mai nonconformiste artiste din showbiz-ul românesc. Este lipsită de inhibiții și nu ezită să apară în aâa admiratorilor săi în cele mai neașteptate și mai nebunești ipostaze.

Delia s-a filmat pe WC. Ce mesaj a transmis

Delia s-a filmat în timp ce se afla într-o baie, așezată pe wc. Ipostaza este cu totul inedită pentru artistă, care nu a mai apărut niciodată așa.

„Bună seara! Ne aflăm în casa familiei Matanache, într-un moment aproape intim. Spun aproape intim pentru că nu e ceea ce pare. niciodată nu e ceea ce pare. Suntem în această poveste, în acest videoclip în care un cuplu împarte toaleta, baia. Nu faceți asta acasă… nu e ok… așa nu… Faceți la vecini…”, spune Delia în videoclipul respectiv.

Se pare că ipostaza în care apare Delia, care la un moment dat s-a afișat și cheală și goală pușcă într-un poster, face parte din noul ei videoclip.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *