15/07/2024

Ultimele zile de înscrieri la Gabriela Szabo RUNFEST! Pe 6 mai 2017, la Bistrița, celebra campioană olimpică va alerga alături de concurenți

Ultimele zile de înscrieri la Gabriela Szabo RUNFEST! Pe 6 mai 2017, la Bistrița, celebra campioană olimpică va alerga alături de concurenți.

Mai sunt câteva zile până la startul celei de a XII-a ediții a competiției Gabriela Szabo RUNFEST și până când centrul orașului Bistrița se va anima de spiritul și vocile alergătorilor. Pe sutele de sportivi îi așteaptă 12 curse de alergare în cadrul evenimentului, la care le va fi alături și îi va susține Gabriela Szabo, multipla campioană olimpică și mondială la atletism. 

Startul mișcării și distracției la competiția Gabriela Szabo RUNFEST  îl vom da pe 6 mai 2017, la ora 10:00, din fața Primăriei Municipiului Bistrița, pe trei trasee atractive de concurs. Astfel, copiii, juniorii și adulți vor avea ocazia să se bucure de curse de alergare gratuite pe distanțe de 2 km, 4 km și 10 km.

Noutatea acestei ediții este mărirea traseului pentru participanții cu vârste de minim 18 ani împliniți, de la 8 la 10 km, pentru a le stimula pofta de mișcare. Traseul este conceput sub forma unei bucle de 2 km, iar concurenții vor trebui să parcurgă una sau mai multe ture în funcție de cursa aleasă. Participanții vor avea ocazia să descopere clădiri importante și locuri pline de istorie ale orașului: Biserica Evanghelică, cel mai reprezentativ monument de arhitectură de la începutul Renașterii, având cel mai înalt turn de piatră din Transilvania, sediul Primăriei Municipiului Bistrița și cel al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Colegiul Național Andrei Mureșanu, Colegiul Național Liviu Rebreanu și Complexul Sugălete.

Cei care doresc să profite de această ocazie de a alerga în aer liber și să exploreze inima localității alături de atleta Gabriela Szabo, ambasadorul competițiilor RUNFEST, mai au la dispoziție încă două zile pentru a se înscrie în eveniment pe platforma de alergare www.runfest.ro.

Ultimele zile de înscrieri la Gabriela Szabo RUNFEST! Este a XII-a ediție

Fiecare concurent va beneficia de un pachet de Start și de serviciile oferite în cadrul evenimentului, iar informațiile sunt detaliate pe pagina dedicată competiției. Pe durata acesteia, alergătorii și susținătorii lor se vor putea bucura de o atmosferă sportivă frumoasă, vor putea socializa și se vor putea relaxa împreună în aer liber.

Cea de a XII-a ediție a concursului Gabriela Szabo RUNFEST este organizată de Primăria Municipiului Bistrița și de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și este sustinută de Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud și Universitatea Babeș-Bolyai, prin intermediul Facultății de Educație Fizică și Sport, extensia Bistrița. Evenimentul beneficiază de sprijinul Carrefour, în calitate de partener oficial, și al sponsorilor Teraplast și Ursus Cooler.

Concursul se desfășoară cu suportul partenerilor tehnici Fundația PROAM Events și MPG – agenție de marketing specializată în crearea și implementarea de evenimente sportive pentru amatori, în colaborare cu Asociația Județeană de Atletism Bistrița-Năsăud.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *