29/05/2024

EXCLUSIV/ Moni i-a predat Irinei primele lecții dureroase de frumusețe. Și-a dus fiica la pensat

Monica Gabor a petrecut o vacanță de vis, în Dubai, alături de fiica sa și de Ramona. Moni i-a predat Irinei primele lecții dureroase de frumusețe și i-a arătat Irinei mai multe obiective turistice.

Monica Gabor a fost mai fericită ca oricând, în această perioadă. Pentru prima oară de la divorț, ea a avut ocazia să plece cu fiica sa într-o vacanță, peste hotare. Destinația aleasă a fost Dubai, acolo unde locuiește sora sa, Ramona.

Vedeta a făcut orice ca Irina să se bucure din plin de clipele petrecute alături de ea. Și, i-a inclus în program, nu doar vizitarea unor obiective turistice, din care să aibă ce să învețe, dar și ore de distracție și ședințe de… înfrumusețare.

Astfel că, cele două, mamă și fiică, au fost nu doar la moscheea Sheikh Zayed Grand Mosque – Abu Dhabi, la plajă sau la delfini, ci și la cosmetică și la spa. Mai precis, Moni i-a arătat fiicei sale de doar 10 ani cum să-și aranjeze sprâncenele.  Și chiar și cum să se macheze! În general, Irina este foarte receptivă la noutăți. Astfel că, ea a asimilat repede secretele frumuseții mamei sale. Fiica sa și a lui Irinel Columbeanu a filmat o mare parte din vacanța sa, mai puțin episodul de la salon, pe care apoi a postat-o pe vlogul său. De asemenea, Moni a cântat și a dansat alături de fiica sa, s-a jucat cu Irina, au citit împreună și au vizionat mai multe filme.

Următoarea vacanță, în America?

Fosta soție a lui Irinel este foarte mândră de tot ceea ce știe Irina, la vârsta sa, și de educația pe care o primește la Izvorani, în lipsa ei. Moni i-a transmis fiicei sale și că o așteaptă în America, în următoarea vacanță, să petreacă și mai mult timp împreună.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *