25/01/2022

Un anonim a donat 15.000 de euro pentru Ambulanţa Sibiu. Ce s-a aschiziționat cu banii primiți

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu au achiziţionat un aparat de masaj cardiac continuu, acest lucru fiind posibil datorită unei donaţii anonime, în valoare de 15.000 de euro.

O donație în valoare de 15.000 de euro a făcut posibilă achiziționarea mai multor aparate de către Asociația „De la noi pentru noi” Ambulanța Sibiu. Astfel, începând din această săptămână vor putea fi folosite un manechin, un aparat de masaj cardiac precum și trei transluminatoare pentru vene.

La sfârșitul anului 2016, o persoană care nu vrea să-și dezvăluie identitatea, a donat suma de 15.000 de euro, bani care au fost investiți în achiziționarea unor aparte medicale.

Alături de un manechin nou, care permite membrilor asociației să facă mai multe cursuri de prim ajutor în mai multe locuri, a fost achiziționat primul aparat de masaj cardiac din județ. Acesta execută ca la carte procedurile pe care ar trebui să le execute o persoană calificată, având avantajul că acesta nu se oprește, cum se întâmplă în cazul în care apăre oboseala persoanei care execută manevrele de resuscitare.

Cea de-a doua achiziție făcută din banii donați este un manechin de antrenament, care va fi folosit atât de angajații Serviciului Județean de Ambulanță, cât și de voluntarii Asociației „De la noi pentru noi” Ambulanța Sibiu, mai ales că asociația organizează cursuri de prim ajutor în instituții publice, precum și firme private.

S-au mai achiziționat 3 transiluminatoare de vene, pentru a veni în sprijinul cadrelor medicale atunci când este vorba despre pacienți supraponderali sau pacienți deshidratați, mai ales copii.

Și o bătrână din Satu Mare a suprins când a donat prin testament peste 100.000 de euro Casei de Asigurări de Sănătate. În acest fel, a vrut să-și arate recunoștința față de tratamentul de care a beneficiat în cadrul sistemului asigurărilor de sănătate.

Un pensionar dn Slatina, Ion Mihai Giuran,  în vârstă de 86 de ani, a donat Secţiei de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina două incubatoare pentru nou-născuţii aduşi pe lume înainte de termen.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Câți bani câștigă Dan Bursuc într-o lună. La suma asta mulți doar visează

Binecunoscutul cântăreț de manele încasează bani foarte frumoși în fiecare lună. Dezvăluirea a fost făcută …

Leave a Reply

Your email address will not be published.