28/01/2021
Home / Stiri / Claudiu Bleonț a fost în depresie după nașterea fiicei sale. „Un copil te scoate din tiparele vieții tale”

Claudiu Bleonț a fost în depresie după nașterea fiicei sale. „Un copil te scoate din tiparele vieții tale”

Claudiu Bleonț a fost în depresie după nașterea fiicei sale. Actorul a vorbit despre partenera sa de viață și despre fiica lor.

Binecunoscutul actor Claudiu Bleonț formează un cuplu cu actrița Iulia Lazăr. Cei doi au împreună o fetiță de trei ani și jumătate.

Claudiu Belonț, care la un moment dat a fost implicat într-un scandal sexual cu Nadine, a devenit tată la vârsta de 55 de ani.

Claudiu Bleonţ a fost căsătorit până acum de trei ori. Interesant este faptul că în anul în care a divorţat de prima lui soţie, Irina Tapalagă, s-a căsătorit cu cea de-a doua, Beatrice Rancea, iar când s-a despărţit de aceasta a mers la starea civilă, în acelaşi an, cu Andra Negulescu. De aceasta a divorţat în ianuarie 2013, după 12 ani de căsnicie.

Claudiu Bleonț a fost în depresie după nașterea fiicei sale. „Incapabil, te simți frustrat”

Actorul a fost invitat în platoul emisiunii „Agenția VIP”, de la Antena Stars, unde a vorbit despre viața sa.

El a povestit că partenera lui de viață, Iulia Lazăr, a trecut prin depresie post-partum. de asemenea, Claudiu Bleonț a afirmat că și el a avut depresie postnatală.

„Fetiţa mea 3 ani şi şase luni. Nu dau importanţă faptului dacă seamănă sau nu cu mine. Îmi plac atât de mult copiii.

Copilul meu e maestrul meu. Sunt dedicat. Iubeşte-ţi şi respectă-ţi părinţii, pentru că acum, în situaţia de părinte mi-am dat seama prin ce au trecut părinţii mei. Am înţeles depresia postpartum la femei, ce schimbări de produc. (…) Cu Iulia sunt într-un tango argentinian…

A trecut şi Iulia prin depresie, am avut problema, nu atât de intensă cum e cazul piesei «Elefantul din cameră», dar a avut problema – cu laptele, cu spaima, cu pompa, cu febra. Înţelegeam, culmea, dar nu mă durea. Să ştii că am avut și eu , era un moment – practic, un copil te scoate din tiparele vieţii tale de până atunci. Incapabil, te simţi frustrat că te fură din programul pe care ţi l-ai stabilit. Nu te mai duci la sală, nu mai poți să socializezi că trebuie să stai lângă gâgâlicea aia…”, a declarat Claudiu Bleonț.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.