18/04/2024

Aproximativ 43 de milioane de dolari au fost găsiți într-un apartament din Nigeria

Peste 43 de milioane de dolari au fost găsiți într-un apartament din cel mai mare oraș din Nigeria, Lagos. Autoritățile au efectuat un raid, după ce au primit un pont, relatează BBC News.

Polițiștii din Nigeria au fost informați că o femeie, îmbrăcată cu haine murdare, cară încontinuu pungi într-un apartament. Ulterior, autoritățile au efectuat un raid și au avut parte de o surpriză de proporții. Au găsit peste 43 de milioane de dolari, care ar proveni din activități ilegale. Nicio arestare nu a fost făcută în acest caz.

Pe lângă cele 43 de milioane de dolari, polițiștii au găsit și peste 27.000 de lire, dar și 23 de milioane de naira (moneda nigeriană, echivalentul a 75.000 de dolari). Operațiunea este una dintre cele mai recente efectuate de poliția din Nigeria. În martie, autoritățile au găsit 155.000 de dolari ascunși la aeroportul Kaduna din nordul orașului.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *