25/10/2021

Un militar ucrainean a fost ucis intr-o tentativa de luare cu asalt

Premierul ucrainean Arseni Iaţeniuk a declarat, marţi, că, în Crimeea, conflictul cu Rusia a intrat într-o fază militară. Iaţeniuk a calificat tirurile asupra unor militari ucraineni drept „o crimă de război”.
Un militar ucrainean a fost ucis într-o tentativă de luare cu asalt a unei unităţi militare din Simferopol, capitala provinciei Crimeea, ocupată de trupe ruse, a declarat, pentru AFP, un purtător de cuvânt al Ministerului ucrainean al Apărării în Crimeea, potrivit Mediafax.

Militarii ucraineni din Crimeea au fost autorizaţi marţi să utilizeze armele, în urma unui atac asupra unei unităţi, la Simferopol, în care a fost ucis un militar, a anunţat Ministerul Apărării.

“Pentru protejarea vieţilor soldaţilor noştri, unităţile militare ucrainene din Crimeea au fost autorizate să utilizeze armele”, anunţă ministerul într-un comunicat.

Un militar ucrainean a fost ucis marţi, într-o tentativă de luare cu asalt a unei unităţi militare din Simferopol, capitala provinciei Crimeea, ocupată de trupe ruse, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului ucrainean al Apărării în Crimeea pentru AFP.

“În asaltul asupra unei unităţi militare, la Simferopol, un militar ucrainean a decedat după ce a fost rănit la nivelul gâtului. Alt militar a fost rănit”, a declarat Vladislav Seleznev.

Militarul ucis asigura paza acestei unităţi în care se află serviciile fotografice ale Centrului militar de topografie şi navigaţie, a precizat Seleznev.

Tuturor militarilor care se aflau pe teritoriul acestei unităţi le-au fost confiscate documentele. “Li s-a spus că sunt arestaţi”, a continuat purtătorul de cuvânt, fără să fie în măsură să precizeze numărul acestora.

Premierul interimar ucrainean Arseni Iaţeniuk a apreciat, la rândul său, că acest conflict cu Rusia, în Crimeea, a trecut “de la faza politică la o fază militară”.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.