25/10/2021

Doinița Oancea s-a machiat, iar fanii s-au speriat. „Doamne, să nu mai faci asta”

Doinița Oancea s-a machiat și a postat imaginea pe contul de socializare. Alături, vedeta a făcut puplică și o fotografie, în care apare fără pic de machiaj. Actrița le-a cerut părerea fanilor.

Doinița Oancea s-a machiat, însă gestul ei nu a fost pe placul celor care o cunosc. Actrița a postat pe Fecebook un colaj cu două poze și le-a cerut părerea prietenilor virtuali. „Eu versus Eu ! What’s your favorite?!”, a scris Doinița în dreptul imaginii.

 

Doinița Oancea s-a machiat…altfel

Fanii au sărit ca arși și au sfătuit-o să nu se mai macheze atât de strident. „Mai bine naturală”, „Doamne, să nu mai faci asta”, „Prea strident”, „Nu ai nevoie de așa ceva”, au fost câteva dintre comentariile prietenilor virtuali. Doinița le-a explicat de ce s-a machiat așa. „Este o poză dupa live.ul de aseară cu titlul „ASA NU MAKEUP”. le-a împărtășit ea internauților.

Recent, Doinița Oancea a primit inelul cu două zile înainte de ziua ei de naștere, fără a dezvălui numele celui care i-a făcut această surpriză. Bruneta a ținut să precizeze că nu este vorba despre inelul de logodnă. Prietenii i-au pregătit și o surpriză, cu ocazia aniversării zili de naștere.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.