23/05/2024

Urmărit de blestem! Cântărețul Neluțu Trandafir implicat într-un nou accident

Interpretul de muzică populară Neluțu Trandafir, imobilizat într-un scaun cu rotile, a fost implicat într-un accident rutier miercuri seara, la ieșirea din Târgu-Jiu.

Incidentul s-a produs după ce un șofer neatent nu a acordat prioritate, iar soția lui Trandafir a avut nevoie de îngrijiri medicale, pompierii intervenind pentru că femeia era prinsă între fiarele contorsionate ale mașinii și a fost nevoie să fie descarcerată. Șoferul vinovat s-a ales cu dosar penal.

Cântărețul Neluțu Trandafir pare urmărit de ghinioane. În ianuarie 2016, artistul se îndrepta spre Târgu Jiu când, într-o curbă, i-a apărut un automobil intrat pe contrasens. Patru persoane, printre care și cântărețul și soția lui, au fost rănite.

Nelutu Trandafir a mai fost ranit acum patru ani, într-un accident similar! Și atunci, o mașina i-a aparut in fata, pe contrasens.

Iar in 1989, pe cand era sofer, artistul de muzica populara conducea un camion si in fata i-au aparut mai multi copii. Pentru a-i evita, a tras de volan si s-a izbit de un stalp. De atunci, Neluțu Trandafir a ramas imobilizat intr-un scaun cu rotile.

„24 de ani în picioare, 26 de ani în scaunul cu rotile. 30 decembrie, final de an, pe drum spre serviciu. În faţa maşinii pe care o conduceam a apărut o sanie plină de copii. Unei fetiţe i-a scăpat fularul şi s-a întors să-l recupereze. Am avut două variante, aceea de a mă proteja pe mine şi pe cei din maşină, dar fetiţa îşi pierdea viaţa, şi cea de a trage de volan şi a intra într-un stâlp. Am ales să salvez fata. Din acea zi, n-am mai mers niciodată”, povestea Neluţu la audiţiile X Factor.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *