29/05/2024

Fetița Amaliei Enache și Tibi Ușeriu, într-o imagine de colecție. „Sunt cea mai mândră”

Fetița Amaliei Enache și Tibi Ușeriu, într-o imagine de colecție, pe contul de socializare. Cei doi sunt buni prieteni și se cunosc de peste 9 ani.

Fetița Amaliei Enache și Tibi Ușeriu s-au pozat împreună, în America. Știrista de la Pro tv a făcut publice mai multe imagini, pe contul de Facebook, alături de care a scris și un mesaj emoționant.

Fetița Amaliei Enache și Tibi Ușeriu, pe Facebook

„Tibi Useriu, a zis Alma ca e bună cartea ta. De ronțăit. Eu abia aștept să o citesc. Ne ştim de 9 ani și eşti dintre prietenii mei de care sunt cea mai mândră, campioane, multumim pentru surpriză!”, a scris Amalia pe Facebook.

Tibi Ușeriu a câștigat ultramaratonul de la Cercul Polar pentru a doua oară, după ce a ieșit învingător și anul trecut. Românul a condus cursa încă de la început.

Tibi Ușeriu este singurul român care a luat startul la ultramaratonul de la Cercul Polar, cel mai greu maraton din lume. A intrat în cursă cu gândul de a-și apăra titlul câștigat anul trecut și a reușit acest lucru. Tibi devine astfel primul concurent care reușește să câștige de două ori consecutiv ultramaratonul de la Cercul Polar.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *