24/01/2021
Home / Monden / Cătălin Botezatu, despre relația cu Corina. „O iubesc, ne potrivim…”

Cătălin Botezatu, despre relația cu Corina. „O iubesc, ne potrivim…”

Cătălin Botezatu, despre relația cu Corina Bud, pe care pretinde că o iubește doar ca pe o artistă. După ce s-a speculat că formează un cuplu, designerul a vorbit în direct la tv, despre ce înseamnă de fapt interpreta pentru el.

Cătălin Botezatu, despre relația cu Corina Bud, după ce toată lumea a speculat că formează un cuplu. Acesta a declarat că o place foarte mult, însă doar ca pe o artistă.

Cătălin Botezatu, despre relația cu Corina Bud, una dintre cele mai nonconformiste artiste

„Este foarte adevărat, o iubesc pe Corina. Însă ca artistă, nu ştiu de unde a ieşit chestia asta cu iubirea. Am fost la o petrecere de-a unei prietene comune şi acolo ne-am revazut, ne am pupat şi i-am spus în public că <<te iubesc că eşti mişto, cum canţi>>, mi-a placut mereu stilul vestimentar pe care îl are şi nu îl ultimul rând vocea ei. Probabil că ne potrivim, dar nici nu am încercat, nu am timp”, a spus Cătălin Botezatu pentru Antena Stars.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.