18/04/2024

Irina Begu – Basak Eraydin (ora 12.30) și Sorana Cîrstea – Elina Svitolina (ora 19.00), în sferturile turneului de tenis de la Istanbul | LIVESCORE

România are două reprezentante în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Istanbul: Irina Begu, care o va înfrunta pe turcoaica Basak Eraydin de la ora 12.30, și Sorana Cîrstea, care va evolua împotriva ucrainencei Elin Svitolina, nu mai devreme de ora 19.00.

Irina Begu – Basak Eraydin (ora 12.30)

Irina Begu (26 de ani, locul 33 WTA) este mare favorită în fața turcoaicei Basak Eraydin (22 de ani, locul 257 WTA). Meciul de astăzi va fi prima confruntare dintre cele două jucătoare.

Sorana Cîrstea – Elina Svitolina (ora 19.00)

Sorana Cîrstea (27 de ani, locul 66 WTA) pornește cu șansa a doua în fața ucrainencei Elina Svitolina (22 de ani, locul 13 WTA). Cele două sportive s-au mai întâlnit o singură dată până acum. Anul trecut, la Roland Garros, Svitolina s-a impus în două seturi (6-1, 6-3). În optimile turneului de la Istanbul, Svitolina a învins o altă reprezentantă a României (6-3, 6-3 cu Alexandra Cadanțu).

Sorana Cîrstea a revenit în top 100 WTA anul trecut. (FOTO: EPA)

Un duel între Irina Begu și Sorana Cîrstea la Istanbul este posibil doar în finala competiției, întrucât cele două românce se află în jumătăți diferite ale tabloului.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *