18/04/2024

VIDEO VIRAL. Distracție fără limită de vârstă! O bunicuță cu basma, în primul rând la NEVERSEA

Festivalul NEVERSEA s-a încheiat, iar distracția nu a avut limite. Printre cei peste 150.000 de oameni adunați au fost tineri care abia au luat Bac-ul, vedete sau bunicuțe!

SUMAR: 

Duminică, în ultima zi a festivalului de la malul mării, pe scena NEVERSEA au concertat Jason Derulo, Dua Lipa, KSHMR, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Benny Benassi, Nina Kraviz, Dub Fx, Netsky, Priku, Nighmares on wax.

În a doua seară de festival au urcat pe scenă Afrojack, Fatboy Slim, Years & Years, Mike Perry, Ferry Corsten, Klangkarussell, Marc Romboy, Matthias Tanzman, Praslea, Cezar, Dubtil, Julia Govor, Blondish.


Margareta Pâslaru, umilită de francezi! Ce-a ajuns să facă după ce aceștia au râs de ea


Muzica românească a fost reprezentată de Delia, care a avut și un admirator special în public! O bunicuță cu basma și un buchet de flori la piept, care a mărturisit că a venit special să o vadă pe cântăreața ei preferată.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/d_P8kLjJZyc” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Printre cei 53.000 de oameni adunați au fost tineri care abia au luat Bac-ul, dar și vedete precum Alexandra Stan sau Mihai Petre.

Alexandra Stan, una dintre româncele care au reușit să se impună și dincolo de granițele țării, a fost și ea prezentă la festival. Îmbrăcată într-o ținută lejeră, Alexandra Stan a fost asaltată de fani la Neversea 2017. Foarte relaxată și zâmbitoare, cântăreața a răspuns prompt cererilor admiratorilor, s-a lăsat fotografiată și a stat să facă poze cu fanii ei.


Andreea Ibacka, soţia lui Cabral, în sânii goi şi în braţele altui bărbat

Post-ul VIDEO VIRAL. Distracție fără limită de vârstă! O bunicuță cu basma, în primul rând la NEVERSEA apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *