03/12/2022

Juratul de la “Romanii au talent”, Mihai Petre, implicat intr-un accident rutier. Cum se simte

Mihai Petre, juratul de la “Romanii au talent”, detine un autoturism in valoare de 70.000 de euro, o adevarata bijuterie pe patru roti. El conduce un Mercedes ML, masina pe care a achizitionat-o recent si de care e fascinat.

Surse din anturajul lui sustin ca obisnuieste sa conduca prudent, dar asta nu inseamna ca este ferit de ghinioane. Mihai Petre a avut parte de un eveniment neplacut, in urma caruia si-a “sifonat” putin masina.

“Mihai este un sofer foarte prudent, eu il tachinez chiar ca respecta regulile de circulatie cu strictetea de care da dovada si cand jurizeaza. Dar asta nu l-a tinut departe de evenimente regretabile in trafic. Recent, ML-ul pe care il conducea a fost lovit in trafic de un Opel sofat de o doamna. A fost vina ei pentru ca nu a pastrat viteza regulamentara vizavi de masina din fata. Mihai Petre s-a ales cu o sperietura si cu bara din spate zgariata si infundata. Pana la urma au rezolvat problema pe cale amiabila”, a declarat un apropiat al vedetei “Romanii au talent”.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *