28/03/2024

Partea a II-a. Trecusem mai departe si nu ma mai gandeam ca imi insel iubitul acum tot ce vroiam era sa ma culc cu el. Il doream in mine.

Vezi Partea a I-a si Partea a III-a

Partea a II-a

A venit de la dus in 6-7 minute, s-a pus in genunchi in fata mea si am vazut ca are niste sosete in mana. Mi-a dat jos sosetele din picioare pentru ca erau usor ude si a inceput sa imi maseze picioarele. Am ramas uimita si sincer imi placea. Apoi s-a ridicat si mi-a spus sa ma ridic si eu in picioare.

M-am ridicat si mi-a cuprins capul intre palmele lui puternice si m-a sarutat usor pe buze, apoi mai apasat pentru ca nu raspundeam la sarut. Avea buzele carnoase si saruta demential. Am raspuns la sarut si brusc m-a intors lipindu-ma cu fundul de penisul lui care nu era de neglijat. Si-a scos tricoul si mi-a lipit capul pe spate de pieptul lui incepand sa imi maseze sanii. Nu mai puteam! Eram foarte excitata si nu mai conta nimic, il vroiam in mine cu orice pret, dar el se pare ca stia ce face si nu se grabea sa mi-o traga. Se juca cu mine. M-a dezbracat de tricou si pe mine si a inceput sa imi linga sanii mari si sa ii muste usor. Apoi mi-a dat jos pantalonii si bikini. Eram dezbracata complet si el inca avea pantalonii pe el. Ma luat in brate si m-am trezit in patul din dormitorul lui.

A inceput sa ma sarute pe buze, pe sani, pe abdomen si tot cobora usor. Nu imi venea sa cred ca urma sa imi linga pasarica mea uda. Am crezut ca innebunesc atunci cand si-a infipt brusc limba lui in vaginul meu lingandu-ma apasat si din ce in ce mai repede. Am avut orgasm imediat. El si-a dat seama si m-a lasat 2 minute timp in care si-a dat pantalonii jos. Avea un penis foarte frumos nu era foarte mare dar era foarte gros. Si corpul lui era foarte bine lucrat. Vroiam sa ii fac si eu sex oral, dar imi era rusine.  Fiind sigur pe el m-a ridicat in genunchi m-a sarutat usor pe buze apoi ridicandu-se si-a atins penisul de buzele mele. Mirosea foarte bine si de aproape am vazut ca avea niste vene proeminente.

Nu am stat sa ma gandesc prea mult am deschis gura foarte larg si l-am indesat cat de mult am putut eu in gura. Am  facut sex oral cum nu am mai facut vreodata, parca vroiam sa ii inghit penisul dar nu puteam si ma chinuiam continuu sa il bag tot mai adanc in mine. Gemea de placere, semn ca ii placea enorm ce ii fac. Acum nu ma gandeam decat sa ma penetreze, dar in acelasi timp stiam ca o sa ma doara groaznic pentru ca era foarte gros. Nu m-am gandit bine ca iar mi-a luat capul intre palme si ridicandu-ma m-a sarutat cu limba lui fina. Mi-a luat mainile intorcandu-ma cu spatele si mi le-a pus pe perete.

Pentru mine era clar ca o sa ma reguleze pe la spate in picioare. Atunci m-am arcuit cat am putut eu de mult scotand fundul in afara astfel incat el sa poata intra in vaginul meu fara probleme. Nu m-a penetrat desi eu ardeam de nerabdare; mi-a bagat madularul lui intre picioare si parca stateam pe o sticla de jumatate 🙂 Apoi usor mi-a despartit mai mult picioarele si m-a intrebat:”Ma vrei in tine?” Raspunsul meu a fost:
Da, fute-ma…

Vezi Partea a I-a si Partea a III-a

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *