19/07/2024

Ilinca Vandici nu renunță la rochiile mulate deși e gravidă în aproape 7 luni. „Ce slabă ești”

Ilinca Vandici nu renunță la rochiile mulate deși e gravidă în aproape 7 luni. Viitoarea mămică a postat pe contul de socializare o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie roz cu umerii goi. Fanii au observat imediat că vedeta nu s-a îngrășat aproape deloc.

Ilinca Vandici nu renunță la rochiile mulateși asta pentru că își permite. Chiar dacă burtica i-a crescut, prezentatoarea de la Bravo, ai stil! nu s-a îngrășat, motiv pentru care își poate permite orițe ținută.

Ilinca Vandici nu renunță la rochiile mulate, care de altfel îi vin perfect

„Ce slabă ești”, „Nu te-ai îngrășat deloc”, „Sarcină ușoară”, sunt câteva dintre comentariile fanilor. Prezentatoarea de televiziune s-a căsătorit în mare secret de Paște, cu Andrei Neacșu, cel alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Aceștia au spus DA în fața ofișerului de stare civilă. Evenimentul s-a petrecut în Tunari, localitatea în care Ilinca locuiește alaturi de afacerist.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *