31/05/2020
Home / Uncategorized / Antonia și-a sărbătorit ziua de naștere la ”Uite cine dansează” Ce spune despre viața ei la 28 de ani

Antonia și-a sărbătorit ziua de naștere la ”Uite cine dansează” Ce spune despre viața ei la 28 de ani

Antonia și Alex Velea au sărbătorit Paștele la antrenamentele pentru ”Uite cine dansează”. Mai mult de atât, cântăreața și-a serbat și ziua de naștere tot la antrenamente, unde a avut parte de o surpriză din partea colegilor, dar și a iubitului ei.

Antonia și-a serbat ziua de naștere pe ritmuri de dans. Ea a împlinit 28 de ani săptămâna trecută și spune că se simte binecuvântată pentru viața pe care o are.

”Am împlinit 28 de ani, am 3 copii și un bărbat minunat. Este totul minunat, nu aș schimba nimic, nu aș face nimic diferit”, a declarat Antonia.

Ea și-a amintit de copilăria ei și a fost extrem de emoționată în momentul în care au rulat imagini cu copii ei. A avut parte și de o surpriză, Alex Velea și colegii au sărbătorit-o la antrenamente, unde a primit tort, flori și multe, multe cuvinte frumoase.

Antonia, pe vremea când ea însăși era de vârsta fetiței pe care o are acum și de care îi este foarte dor.

 

 

Post-ul Antonia și-a sărbătorit ziua de naștere la ”Uite cine dansează” Ce spune despre viața ei la 28 de ani apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.