29/11/2021

Artista Fănița Modoran, prime declarații după nașterea cu probleme. “Nu a fost să fie”

Artista Fănița Modoran, prime declarații după nașterea cu probleme. Interpreta a trecut prin momente cumplite, în urmă cu două zile când a născut o fetiță.

Artista Fănița Modoran, prime declarații după nașterea cu probleme. Vedeta a fost nevoită să stea la Terapie Intensivă și nu a putut să își vadă fetița.

Artista Fănița Modoran, prime declarații după nașterea cu probleme și ore întregi petrecute la Terapie Intensivă

„Azi dimineaţă am ieşit de la Terapie Intensivă pentru că am avut probleme cu tensiunea foarte mari. Ştiu că e copilul meu, dar mi se pare că e cel mai frumos copil din Univers. E babană, are 3,700 kg. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest sentiment, de a fi mamă. Am avut aproape 20 tensiunea. Din cauza vârstei. Am născut natural şi emoţiile au fost mari. Mai devreme iar mi-a luat tensiunea şi iar era aproape 20”, a declarat artista pentru Antena Stars.

În urmă cu 10 ani, interpreta de muzică populară a pierdut un copil, la doar o săptămână de când a născut. „Eram deprimată, îmi luasem gândul că voi rămâne vreodată însărcinată. A fost o sarcină tot cu probmele, dar nu a fost să fie”, a mai spus vedeta.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.