25/01/2021
Home / Uncategorized / Britanicele le-au dat lecții de eleganță tricolorelor la dineul oficial de dinaintea meciului cu Marea Britanie din Fed Cup / GALERIE FOTO

Britanicele le-au dat lecții de eleganță tricolorelor la dineul oficial de dinaintea meciului cu Marea Britanie din Fed Cup / GALERIE FOTO

Britanicele le-au dat lecții de eleganță tricolorelor la dineul oficial de dinaintea meciului cu Marea Britanie din Fed Cup, programat sâmbătă și duminică, la Mamaia.

În timp ce adversarele au părut o echipă și la această seară festivă, fiind îmbrăcate în același model de rochie de către federația lor, fetele noastre au fost nevoite să caute în garderoba proprie rochii care să se asemene, notează site-ul doartenis.ro.

Vineri are loc tragerea la sorți a meciurilor din barajul de menținere în Grupa Mondială II. 

Post-ul Britanicele le-au dat lecții de eleganță tricolorelor la dineul oficial de dinaintea meciului cu Marea Britanie din Fed Cup / GALERIE FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.