24/01/2021
Home / Monden / EXCLUSIV. Alin Cocoș i-a spus franc în față că s-a îndrăgostit de alta și i-a făcut bagajul. Gina Pistol a revenit pe piața burlăcițelor

EXCLUSIV. Alin Cocoș i-a spus franc în față că s-a îndrăgostit de alta și i-a făcut bagajul. Gina Pistol a revenit pe piața burlăcițelor

Gina Pistol este din nou liberă. Frumușica României a revenit pe piața burlăcițelor chiar dacă asta s-a întâmplat destul de… brutal. După ce i-a suportat infidelitățile și, cu toate acestea, a rămas alături de el când a avut probleme cu legea, Alin Cocoș a părăsit-o pentru o altă femeie.

Patru ani a durat povestea de iubire dintre Alin Cocoș (31 de ani) și Gina Pistol (35 de ani). În vreme ce ea a sperat în tot acest răstimp că va îmbrăca rochia de mireasă și că-și va întemeia o familie alături de iubitul ei, el și-a trăit tinerețea, știind că una dintre cele mai răvnite românce îl va aștepta pururea acasă.

Și l-a așteptat și când a fost arestat, și l-a oblojit și când judecătorii l-au consemnat la domiciliu, și l-a iertat când i-a călcat strâmb, și l-ar mai fi iertat o dată, dar…

Sedus de o devoratoare de juniori

Luna trecută, Cocoșel a căzut pradă farmecelor unei mari devoratoare de juniori. Monica Orlanda, o grație brunetă care nu poate trece neobservată l-a trecut pe lista ei personală alături de Pițurcă jr și Olăroiu jr. Iar ceea ce părea a fi doar o aventură i-a dat viața peste cap Ginuței.

Potrivit dezvăluirilor pe care însăși blonda noastră principală le-a făcut fetelor din anturaj, juniorul ei a anunțat-o franc că nu mai este al ei și că s-a cam aprins după Moni. Evident a urmat o discuție, probabil niște lacrimi, însă Alin a rămas pe poziții, la fel de inamorat de brunetă. Iar Ginei nu i-a mai rămas decât să-și facă bagajul și să se mute unde o vedea cu ochii. Se pare că blonda s-a întors în casa mamei sale, casă care i-a fost cuib după fiecare decepție în amor.

Așadar, Gina a ieșit din nou nemăritată dintr-o relație, direct pe piața burlăcițelor cu ștaif.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.