20/05/2018
Home / Stiri / EXCLUSIV/ Gabriel Cotabiță are din nou probleme de sănătate din cauza kilogramelor în plus. A înmulțit vizitele la medic

EXCLUSIV/ Gabriel Cotabiță are din nou probleme de sănătate din cauza kilogramelor în plus. A înmulțit vizitele la medic

Gabriel Cotabiță are din nou probleme de sănătate, nu însă la fel de grave ca cele de acum doi ani, când a fost la un pas de moarte.

Artistul a ajuns, recent, din nou pe mâna medicilor! Asta după ce a acuzat ceva probleme cu respirația și stări de oboseală.

El a făcut o vizită la spital chiar înaintea concertului susținut vineri, în Piața Universității, pe care l-a dus însă la bun sfârșit, în aplauzele asistenței. De când a început tratamentul cu un medicament care-i este indispensabil în prezent, Cotabiță s-a îngrășat mai bine de 20 de kilograme. El a ajuns, practic, la greutatea pe care o avea înainte de a ține regimul grație căruia slăbise miraculos. Iar acest lucru, spun specialiștii, îi poate pune în pericol viața. Mai ales că artistul a avut probleme cu inima.

Controale amănunțite

Mai mult, de când s-a îngrășat, artistul a început să obosească destul de repede. El a ajuns sub atenta supraveghere a medicilor. Aceștia îl monitorizează constant și i-au întețit controalele, ce au devenit tot mai amănunțite. Cotabiță ține un regim strict, nu consumă alimente ce i-ar putea face rău și continuă programul de recuperare început imediat după ce a revenit miraculos la viață. De asemenea, el are și un program strict de odihnă.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Tudor Petruţ din “Liceenii” are emisiune TV la Los Angeles. ”Am acceptat cu mândrie şi avânt invitaţia!”

Actorul Tudor Petruţ, pe care publicul din România îl cunoaşte din seria “Liceenii”, acolo unde …

Leave a Reply

Your email address will not be published.