26/02/2021
Home / Senzational / Ilinca Vandici și-a arătat burtica de gravidă la tv. Vedeta este însărcinată în 5 luni

Ilinca Vandici și-a arătat burtica de gravidă la tv. Vedeta este însărcinată în 5 luni

Ilinca Vandici și-a arătat burtica de gravidă la tv. Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! le-a arătat tuturor cum arată însărcinată în 5 luni.

Ilinca Vandici și-a arătat burtica de gravidă la tv. Viitoarea mămică și-a ridicat bluza și și-a etalat sarcina în toată splendoarea.

Ilinca Vandici și-a arătat burtica de gravidă la tv. Vedeta este însărcinată în 5 luni

Ilinca Vandici și-a arătat burtica de gravidă la tv, în fața concurenților de la Bravo, ai stil!

Burtica Ilincăi abia se poate observa, nu s-a îngrășat și se menține în formă făcând mult sport și având o alimentație sănătoasă.

. Ilinca nu a experimentat simptomele specifice sarcinii și a primit exact ce și-a dorit: un băiețel. ”Mi-am dorit un băieţel şi iată că Dumnezeu m-a binecuvântat încă o dată îndeplinind-mi dorinţa”, susține ea. ”Va depinde, bineînţeles, de starea sănătăţii mele! Vom vedea atunci. Îmi propun să o aduc şi pe mama la Bucureşti, însă am ajutor de nădejde şi în mama lui Andrei. Cu siguranţă pentru început voi lasă ambele bunici să se bucure de îngeraş, nu le-aş răpi această fericire pentru nimic în lume şi deci, clar, nu vom avea nevoie de o bonă. Dacă pe parcurs vom considera că mai avem nevoie de un ajutor în plus, cu siguranţă vom apela la persoane specializate.”

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Anna Lesko și-a expus posteriorul în toată splendoarea și a creat o adevărată isterie în mediul virtual. “Zici că ești vedetă porno”

Anna Lesko și-a expus posteriorul în toată splendoarea și a creat o adevărată isterie în …

Leave a Reply

Your email address will not be published.