12/08/2022

Candice Swanepoel merge la ședințele foto cu fiul ei, în vârstă de cinci luni, pe care îl alăptează în pauze

Candice Swanepoel a născut abia acum cinci luni, însă aceasta nu-și neglijează nici noul rol de mamă, nici cariera de model. Îngerașul Victoria’s Secret își ia fiul, Anacã, cu ea și la ședințele foto, iar în pauze aceasta își dedică tot timpul copilului.  

Așa s-a întâmplat și luni, când aceasta a participa la o ședință foto pentru revista Vogue la o piscină din Rio de Janeiro în Brazilia. În pauza dintre fotografii, tânăra de 28 de ani, îmbrăcată cu un halat alb, a fost surprinsă în timp ce își alăpta copilul, fără să fie deranjată de privirile indiscrete ale celor din jur.

Bebeluşul este primul copil pe care renumitul model, originar din Africa de Sud, îl are cu logodnicul ei, brazilianul Hermann Nicoli, și l-a adus pe lume la începutul lunii octombrie, anul trecut.

Candice Swanepoel şi Hermann Nicoli au o relaţie care a început în urmă cu 10 ani. Top-modelul l-a cunoscut pe iubitul ei brazilian pe când ea avea doar 17 ani şi participa la un eveniment de modă organizat la Paris, Franța.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.