21/05/2018
Home / Stiri / Kassandra Rotariu se pregătește de a 44-a operație. Spectatorii prezenți la meciul echipei de baschet BC Timișoara au donat 5.671 de lei / FOTO

Kassandra Rotariu se pregătește de a 44-a operație. Spectatorii prezenți la meciul echipei de baschet BC Timișoara au donat 5.671 de lei / FOTO

Kassandra Rotariu se pregătește de a 44-a operație! Spectatorii prezenți la meciul echipei de baschet BC Timișoara au donat 5.671 de lei.
Spectatorii prezenți la meciul de baschet BC Timișoara – BC Pitești (88-67) au contribuit sâmbătă cu donații pentru Kassandra Rotariu.
Fetița adoptivă a lui Iosif Rotariu va suferi curând a 44-a operație.
5.671 de lei a fost suma strânsă în total cu biletele vândute. Conform clubului suma va crește în zilele următoare, jucătorii dorind să contribuie și ei.

Kassandra Rotariu se pregătește de a 44-a operație. Bătută și arsă cu acid sulfuric de o bunică scelerată. Înfiată și salvată de Roti

Părinții au părăsit-o pe Kassandra și a fost crescută de o bunică-neom, ce a bătut-o până când i-a sfărâmat oasele, a ars-o cu ţigara şi cu acid sulfuric.

Dana și fostul internațional Iosif Rotariu au salvat-o pe Kassandra, adoptând-o la vârsta de patru ani.

A fost doar primul pas într-a-i oferi fetiței o viața normală. Unul mare de tot, dar nu cel mai mare. Kassandra Rotariu, care luna viitoare va împlini 12 ani, a suferit zeci de operații și se află într-un program de tratament pe termen lung.

Fetiţa este în creştere și boala de care suferă – osteomielită, o afecțiune a sistemului osos – înrăutăţeşte starea Kassandrei. Multiplele proteze trebuie schimbate din patru în patru ani până la majorat.

Kassandra Rotariu se pregătește de a 44-a operație. Anul acesta face 10. 9 zile de spitalizare în Franța = 20.212 euro

Zâmbește mai tot timpul, chiar dacă se pregătește pentru a 44-a operație, una dintre cele zece pe care le suferă anul acesta și cea mai grea de până acum.

I se va schimba o proteză de la șold, la Strasbourg, medicii francezi estimând costurile celor nouă zile de spitalizare la 20.212 euro.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Tudor Petruţ din “Liceenii” are emisiune TV la Los Angeles. ”Am acceptat cu mândrie şi avânt invitaţia!”

Actorul Tudor Petruţ, pe care publicul din România îl cunoaşte din seria “Liceenii”, acolo unde …

Leave a Reply

Your email address will not be published.