23/01/2021
Home / Stiri / Mirela Vaida, primele declarații din platoul „Acces Direct”. Ce a spus după ce s-a întâlnit cu Simona Gherghe, căreia îi va lua locul

Mirela Vaida, primele declarații din platoul „Acces Direct”. Ce a spus după ce s-a întâlnit cu Simona Gherghe, căreia îi va lua locul

Mirela Vaida, primele declarații din platoul „Acces Direct”. Vedeta a fost copleșită de emoții.

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe a apărut vineri, 31 martie 2017, la ultima emisiune „Acces Direct”, de la Antena 1, dup[ ce a anunțat că intră în concediu prenatal.

Locul de moderatoare la emisiunea mai sus-menționată va fi luat de colega sa de trust, Mirela Vaida.

Aceasta din urmă a fost prezentă vineri, 31 martie, în platoul emisiunii, alături de cea căreia îi va lua locul, Simona Gherghe, care a izbucnit în lacrimi la ultima apariție.

Mirela Vaida, primele declarații din platoul „Acces Direct”. „Mamă, ce emoții am…”

Mirela Boureanu Vaida a fost extrem de emoționantă în platoul emisiunii.

Ea a făcut primele declarații, alături de cea pe care o va înlocui la cârma show-ului, Simona Gherghe.

„Să nu credeți că dacă eu plec, voi rămâneți așa, de capul vostru, voi, dragii mei de acasă. de luni, acest loc va fi luat de draga mea colegă, Mirela Vaida”, a spus Simona Gherghe.

„Mamă, ce emoții am… Bine v-am găsit. Chiar am emoții. Pentru că, vezi tu, e o emisiune foarte grea. am fost sus în regie și m-am luat cu mâinile de cap. Deci e o emisiune foarte grea. E foarte greu și vreau să spun că e o responsabilitatea foarte mare pentru mine, pe care sper să o duc la bun sfârșit până te întorci. pentru că ai muncit foarte-foarte mult. E meritul tău și al echipei că de șapte ani sunteți oameni cu cifre foarte mari în ratinguri”, a spus Mirela Vaida.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.