18/04/2024

EXCLUSIV/ Bogdan Vlădău, fostul ”Burlac” pe care se băteau frumoasele țării, s-a reprofilat. A dat-o pe paranghelii!

Sătul să tot atârne de emisiuni de televiziune, și ajuns la o vârstă în care i-a apus cariera de manechin (36 de ani), Bogdan Vlădău a ales să cânte la paranghelii, eșuând între maneliști!

Fostul manechin a tot sperat că participarea sa la concursul ”Vocea României” (ediția din 2005) îi va schimba viața, dar, din păcate, timorat de juriu, manechinul a uitat textul melodiei. Totuși nu s-a lăsat bătut și a continuat să creadă în aptitudinile sale artistice de solist. Așa că, la opt ani de la debutul său artistic, Vlădău a ajuns la performanța să cânte în cluburi, în deschiderea parangheliilor de manele.
Bogdan Vladau a dat-o pe paranghelii

Vineri, fostul ”Burlac” pe care se băteau frumoasele țării în emisiunea omonimă de la Antena 1, se va bate pentru atenția publicului într-o luptă inegală cu greii genului- Willy de la Oradea și Gabi de la Oradea, într-un club din orașul pe care maneliștii îl poartă mândrii în nume. Dacă lucrurile vor merge bine, nu este exclusă o reprofilare a lui Bogdan Vlădău, de la solist latino, la manele având în vedere sprijinul colegilor săi de chefuri ”fără număr”.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *