15/01/2021
Home / Viata / Primele declaratii ale Iuliei Ionescu, eleva olimpica fugita de acasa la Manastiri

Primele declaratii ale Iuliei Ionescu, eleva olimpica fugita de acasa la Manastiri

Eleva olimpică de la Colegiul Sf. Sava, din Bucureşti, care a fost dată dispărută acum două săptămâni, şi găsită ulterior în timp ce se întorcea dintr-un plerinaj la mănăstiri, face primele declaraţii.

Iulia Ionescu şi-a băgat familia în sperieţi acum mai bine de două săptămâni, când, fără să anunţe, a luat calea mănăstirilor din Moldova, unde s-a dus într-u pelerinaj. Fata a fost căutată patru zile neîncetat, iar în cele din urmă găsită în timp ce se urca în trenul care ar fi urmat să o aducă de la Suceava la Bucureşti.

Dacă până acum toată lumea a aşteptat ca adolescenta, cu rezultate extraordinare la învăţătură, să explice care au fost motivele care au împins-o să ia această decizie. Fata a dat primul semn de viaţă pe Facebook, unde le-a mărturisit prietenilor ei virtuali că este bine şi că a rămas aceeaşi fire optimistă pe care aceştia o ştiau.

“Până azi (n.red. – 20 februarie) a fost necesar să fiu în silenzio stampa din motive obiective. Le mulţumesc celor care au încredere în mine, care nu s-au lăsat influenţaţi de bazaconiile apărute în media. Sunt în continuare veselă şi senină, aşa cum mă ştiu toţi cei care mă cunosc. Mi-e dor de voi toţi! Nu scăpaţi de mine aşa uşor!”, a scris eleva pe profilul său de Facebook.

Iulia Ionescu, elevă olimpică la Colegiul Sf. Sava, a fost dată dispărută pe 12 februarie. Copila trebuia să ajungă la şcoală, însă profesorii au semnalat absenţa fetei, au anunţat părinţii, după care au fost înştiinţate şi autorităţile. Iulia a fost găsită după patru zile de căutări, într-un tren ce cirucla pe ruta Moscova-Bucureşti-Sofia, după ce a urcat în staţie, la Suceava.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.