27/10/2021

250 de oameni muncesc pentru show-ul Andrei

250 de oameni muncesc pentru show-ul Andrei, de la Sala Palatului. În serile de 24, 25 și 26 februarie, artista le va oferi celor 15.000 de fani trei reprezentanții live de neuitat ale noului său spectacol-concept Iubirea schimbă tot.

250 de oameni muncesc pentru show-ul Andrei care va avea parte de cea mai mare producție tehnică a unui artist român, pusă în scenă la Sala Palatului. Practic, pe scena existentă se va construi o nouă scenă, cu decoruri, ecrane LED imense, lumini și decoruri impresionante. Pentru ca proiectul să devină realitate a fost nevoie de o echipă extinsă de specialiști.

250 de oameni muncesc pentru show-ul Andrei de la Sala Palatului

Mai exact, peste 250 de persoane care au contribuit, fiecare pe domeniul lui, pentru ca spectacolul Iubirea Schimbă Tot să prindă contur exact așa cum și-a dorit îndrăgita artistă. Montarea scenei este realizată în două zile și două nopți, iar echipamentele necesare au necesitat 10 tiruri pentru transport. Cele trei concerte “Iubirea Schimbă Tot” sunt deja sold out și vor avea loc pe 24, 25 și 26 februarie la Sala Palatului.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.