18/04/2024

59 de ani și zici că e o puștoaică! Mama lui Dan Bălan a arătat incredibil de Paște

Mama lui Dan Bălan a împlinit pe 28 martie, 59 de ani, iar este în continuare extrem de sexy.

Ludmila Bălan arată ca o adolescentă, la vârsta la care unele femei se simt deja bunicuțe. Artista din Republica Moldova pare să sfideze înaintarea în vârsta şi spune despre ea că este o femeie energică, cochetă, ca una cu cel putin 15 ani mai tânără.

La vârsta de 19 ani, Ludmila Bălan a debutat în televiziune. În anii 90 a prezentat emisiuni pentru copii. S-a mutat apoi în Tel Aviv, alaturi de soţul ei, devenit ambasador al Moldovei in Israel. A realizat la Chişinău emisiunea „Tanti Ludmila Show”.

Dan Bălan, fostul component al trupei O-Zone, este acum stabilit în America, la New York, dar nu ratează nicio ocazie de a-și vizita mama cu care are o relație specială.

Luna trecută, de ziua mamei sale, acesta i-a făcut un cadou deosebit. ”Dan a venit cu un cadou absolut original . Mi-a daruit Arborele meu genealogic !!! Este o minune sa-ti afli stramosii , care au trait acum 300 de ani !!! Multumim Domnului Veaceslav Stavila, doctor in stiinte istorice, pentru cercetarea minutioasa a arhivei Familiei mele si intocmirea acestui Arbore genealogic.Asa ceva ar trebui sa existe in fiecare familie , care-si cinsteste parintii , buneii si strabuneii”, a scris Ludmila Bălan pe pagina sa de Facebook.

Post-ul 59 de ani și zici că e o puștoaică! Mama lui Dan Bălan a arătat incredibil de Paște apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *