29/11/2021

Mihai Onilă, terorizat de o femeie. “Vă rog…Nu mai scap de ea”

Mihai Onilă, terorizat de o femeie, pe contul de socializare. Artistul, care este căsătorit de ani de zile cu Adriana și are o familie frumoasă, i-a căzut cu tronc unei necunoscute. Acesta a postat un mesaj pe contl de socializare, în care le spune fanilor prin ce trece.

Mihai Onilă, terorizat de o femeie, pe Facebook. Interpretul le-a mărturisit prietenilor virtuali că nu mai scapă de femeie și îi roagă să nu le accepte prietenia pe rețeaua de socializare.

 

Mihai Onilă, terorizat de o femeie, în vediul virtual

“Am o familie minunată și pentru asta îi mulțumesc Lui Dumnezeu.Am dat acceptul unei femei care se numește Alice Florentina Stănculetu din Alexandria – Teleorman care are inca vreo 4 sau 5 conturi, nu mai scap de ea !Femeia e obsedată de persoana mea și pentru ca nu am nici un motiv să raspund nebuniei ei de a intra intr-o relatie cu mine, încearcă să mă discrediteze habar nu am ce e în mintea acelei femei ! Vă rog frumos pe cei care mă cunosc să nu o acceptați în lista ! Mulțumesc frumos.”, a scris Mihai Onilă pe contul de socializare.

Ioana Emily Hope, fetița lui Mihai Onilă avea doar 9 ani și s-a stins din viață în urma unor probleme grave de sănătate, o tumoră pe creier, netratabilă. Artistul a povestit, la Pro TV, cum s-a stins Emily și a mărturisit ce i-a spus micuței înainte ca ea să devină un înger.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.